En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenlerinin yeterli vâsiliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Ekseriyetle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da münasip boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en münasip fiyat politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve palas bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir anahtartır. Yangın simultane yangın kaçış holüne doğru oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya rast kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan örgülabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve arsa kaybının henüz azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taliı aralık, yangın bapları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe normal şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat işlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlıklı bir düz yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı veri alabilirsiniz.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı için elverişli konumda olur.

Kaçış muhtevain kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı strüktürlarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra örek, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğalışverişmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page